Ovi Garden Logo - GreenSphera Logo Design

Servicii profesionale OviGarden


OviGarden executa lucrari de pavat cu pavele si din lespezi de piatra naturala, pentru acces auto si pietonal.

Proiectare

Proiectarea noului spatiu verde incepe imediat dupa consultarea clientului, contactul direct si strans dintre acesta si designer asigurand reusita proiectului. Dupa desenarea si prezentarea primei schite, aceasta se dezvolta de catre OVI GARDEN sub forma unui plan principal al ansamblului, la care se adauga documentatii specifice fiecarui element in parte.

Amenajare

OVI GARDEN amenajeaza spatiile verzi proiectate luand in considerare fiecare aspect important al mediului in care lucreaza si acorda o deosebita atentie fiecaruia dintre elementele cuprinse in proiect. Diferitele lucrari propuse, fie ca sunt operatiuni simple sau transformari complexe, totale, ale unor spatii verzi sau de recreere, sunt abordate in aceeasi maniera profesionista, punand pret pe esteticul urban si ecosistem.

Intretinere

Oferim servicii profesionale de intretinere a spatiilor verzi si gradinilor proiectate si amenajate de catre OVI GARDEN asigurand deasemenea si servicii de intretinere a altor lucrari de acest gen, servicii de reconstructie si reabilitare a spatiilor verzi, parcuri, locuri de joaca.

Consultanta

Pe langa acestea, OVI GARDEN ofera si servicii de consultanta in domeniul intretinerii spatiilor verzi si gradinilor.

Pentru mai multe detalii in privinta produselor, serviciilor si tarifelor noastre, daca aveti sugestii sau propuneri de colaborare, va rugam sa ne scrieti un mesaj completand Formularul de Contact.

- Proiectare, amenajare si intretinere de spatii verzi, gradini, lacuri, iazuri, jocuri de apa si intretinerea acestora.

- Executam lucrari de pavat cu pavele si din lespezi de piatra naturala, pentru acces auto si pietonal.

- Placari terase cu piatra naturala.

- Sisteme de drenaj.

- Amenajam locuri de joaca pentru copii cu mobilier:
bancute, masute, cosuri de gunoi, gropi de nisip.

- Montam sisteme de udare prin aspersie si picurare.

- Gazonari prin insamantare si cu rulouri de gazon.

- Toaletari arbori si arbusti, tunderi de gard viu.

- Oferim pamant de gradina, mranita, nisip.

- Producem pergole, foisoare, umbrare.

GreenSphera WebDesign | 2009 - 2014